Workshops en rondleidingen

Wij geven de volgende workshops al of niet in combinatie met een rondleiding. Bij geen van de workshops is ervaring nodig. Bij elke workshop krijgt u koffie, thee en een stuk zelfgemaakte taart. De materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

 Workshop
Koe van was

Koe boetseren

Met behulp van een frame, maak je met warme was een prachtig koeienbeeld. Daarbij zitten we tussen de koeien welke dienen als levende modellen. Duur 2,5 uur. Prijs: 30 euro pp.
Viooltjes

Viooltjes meppen

Het is voorjaar en de viooltjes bloeien uitbundig. Indien je even lekker wilt meppen is dit een ultieme uitlaatklep voor jou. Met een hamer timmeren we de viooltjes op papier en geef je zelf met verf of kleurpotlood een geheel aan dit boeket.. Duur 2 uur. Prijs 15 euro pp.
Koe schilderen

Koe schilderen

Met echte modellen op een houten paneel een prachtige koe schilderen. Lekker buiten op het land. Genieten van de dieren en de verf!
Duur 2,5 - 3 uur, inclusief paneel.. Prijs 25 euro pp. vanaf 3 personen.
Bob Ross

Bob Ross

De bekende schilder uit de jaren tachtig die iedereen tot rust bracht  tijdens de uitzending met zijn ontspannende schildertechnieken.  Samen maken we een landschap in de stiijl van Ross. Lokatie zowel binnen als buiten. Duur ongeveer 1 uur. Prijs 15 euro vanaf 3 personen.